Europa Conference League

Σαββόπουλος: «Μίλησε η ποιότητα του Άρη – Να διορθώσει πράγματα ενόψει Μακάμπι»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη διαφορά δυναμικότητας του Άρη με τη Γκόμελ που οδήγησε στο τελικό 5-1 και εξήγησε τι πρέπει να αλλάξει για τα ματς με τη Μακάμπι που έρχονται.

Πολλά με λίγα ήταν το χθεσινό πρώτο ματς ανάμεσα στον Άρη με την Γκόμελ, ελέω της μεγάλης διαφοράς ποιότητας των δ’ύο αντιπάλων, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ήταν ένα ματς που μίλησε η ποιότητα και η προσωπικότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, απέναντι σε μια ομάδα με χαμηλή δυναμική. Του έβαλε δύσκολα η Γκόμελ, με αυτό το τυχερό γκολ, αλλά και ο Άρης ήταν τυχερός γιατί ισοφάρισε γρήγορα και μετά έγειρε η πλάστιγγα. Δεν πρέπει να σταθεί και πολύ περισσότερο στο ματς, σαφώς καθάρισε την πρόκριση και μπορεί να προετοιμάζεται για τα ματς με τη Μακάμπι, αλλά θα πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα. Ανασταλτικά, τακτικά κυρίως, ενώ απόλυτα λογικά αυτή την εποχή δεν έχει και την ομοιογένεια. Το 5-1 δίνει τη δυνατότητα στον Μπούργος να προβεί και σε rotation στη ρεβάνς. Θα πρέπει απλά να είναι σοβαρός την επόμενη Τετάρτη», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Πάλμα όχι μόνο ήταν με διαφορά ο MVP, πιστοποιώντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά αρχίζει και γίνεται σημαντικός για τους «κίτρινους».

Ενώ ο Σαββόπουλος έκανε ειδική μνεία στην παρουσία των φίλων του Άρη στο γήπεδο και μάλιστα απέναντι σε έναν μη εμπορικό αντίπαλο.

Και τόνισε πως μπορεί ακόμα και σήμερα να τελειώσει η μεταγραφή του Μανού Γκαρθία στους Θεσσαλονικείς, που θέλουν να «τρέξουν» και το θέμα απόκτησης ενός ακόμα στόπερ.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x